Kleuren 

Wij zijn experts in haarkleuren. Kleuradvies is maatwerk, jij bent uniek!

daarom gaan wij als het volgende te werk: 

 

 

1.  Kleur intake gesprek 

als je voor de eerste keer bij ons komt om te kleuren plannen we graag met je een intake gesprek in. in dit gesprek bespreken we jou wensen. We kijken hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen en geven je een prijsindicatie voor de behandeling(en).

 

2. Kleur advies

Bij een intake gesprek hoort een kleuradvies, Hierbij kijken we welke haarkleur het beste bij jouw past. welke kleurtechniek we gaan gebruiken. En we geven je advies hoe je thuis je kleur het beste kunt onderhouden. 

 

3. Haarkwaliteit 

Tijdens het gesprek kijken we ook naar je haarkwaliteit, omdat wij dit erg belangrijk vinden. Wij kleuren zo haarvriendelijk mogelijk om je haar gezond te houden. Wij werken met de hoogwaardigste haarkleuringen. En zijn onwijs fan van Olaplex. vraag naar de mogelijkheden. 

 

4. Afspraak inplannen 

Enthousiast geworden? Plan na je gesprek meteen een afspraak in. (let op: er wordt een borg van 50 in rekening gebracht, deze wordt in mindering gebracht na de behandeling. 

 

Bel voor een kleur intake gesprek:

 


Knippen 

 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Al onze medewerkers zijn getalenteerd en goed opgeleid. Wij vinden het belangrijk om talent goed door te ontwikkelen daarom volgen al onze stylistes regelmatig trainingen. Bel voor een knipafspraak of plan deze in via de app. 

Op zoek naar inspiratie? 

Kijk eens op onze Instagram pagina


Vollebergh Kappers

073-6136458

info@volleberghkappers.nl

Brede haven 8 

5211TL 'S Hertogenbosch