Haarwerken

 

Jean-Paul Vollebergh - Haarwerker

Persoonlijk begeleiding | Jarenlange ervaring | 100% Klanttevredenheid | vergoeding alle verzekeraars

Ik ben Jean-Paul Vollebergh en al meer dan dertig jaar kapper en haarwerker voor Vollebergh Kappers. Ik heb veel verschillende, internationale cursussen gevolgd en heb mijzelf ontwikkeld tot gespecialiseerd kapper en haarwerker. Mijn specialisme, het kleuren van haar, helpt mij naast mijn kennis van haarwerken, de Klant een persoonlijk en gepersonaliseerd haarwerk te leveren.

 

Helaas heb ik verschillende keren van dichtbij ervaren dat kanker of alopecia veel vraagstukken en onzekerheden met zich meebrengt.  Dit en mijn passie om iets te betekenen voor mijn medemens, zorgt ervoor dat ik er ben, voor die mensen die het zo hard nodig hebben. Hoe mooi is het......., dat ik met mijn kennis van haarwerken diegene weer wat zelfvertrouwen kan teruggeven.​

 


LiVage Haarwerken 

'Vollebergh Kappers gevestigd in Den Bosch werkt als Zorgpunt onder de formule vanLiVage Haarwerken'

 

 


Hoe ga ik te werk?

Voor een intakegesprek bied ik u meerdere opties. Voor mij is het naast een bezoek aan de kapsalon in Den Bosch ook mogelijk dat ik u in uw thuisomgeving bezoek gedurende het gehele traject. 

 

1. Intake 

Na ons contact wordt er een afspraak gemaakt voor het intakegesprek. Behalve kennismaken inventariseer ik wat uw wensen zijn. Ook wordt u in dit gesprek geïnformeerd over de verschillen in haarwerken, de kosten en vergoedingen door uw zorgverzekeraar. De maat voor uw haarwerk wordt opgenomen en de kleur wordt bepaald. Ik selecteer gemiddeld 15 haarwerken en bestel deze bij de leverancier. Dit grote aantal is belangrijk voor u om een beeld en gevoel te vormen met diverse haarwerken. Het is belangrijk dat u zich straks prettig en zelfverzekerd voelt met het gekozen haarwerk. Vervolgens wordt er een nieuwe afspraak voor het passen gemaakt.

2. Passen

Het tweede bezoek staat in het teken van het passen en vindt over het algemeen plaats binnen 5 werkdagen. U krijgt tijdens deze afspraak uitgebreide voorlichting over de wijze van opzetten en het gebruik van het haarwerk. Tijdens deze afspraak beslist u of er een haarwerk is waar u zich prettig mee voelt. Pasvorm en draagcomfort zijn heel belangrijk. Het uiteindelijke haarwerk wordt om deze reden door mij geheel passend gemaakt voor uw hoofd. Ook wordt het haarwerk door mij gemodelleerd in het model dat bij u past als persoon.

3. Leveren

Tijdens het derde bezoek wordt de haarwerk afgeleverd. Ook wordt tijdens deze afspraak het onderhoud van het haarwerk besproken. Ik laat u zien hoe het haarwerk en de hoofdhuid behandeld en verzorgd dient te worden. Indien u dit wenst wordt tijdens deze afspaak ook uw eigen haar geknipt.

4. Nazorg

Het vierde bezoek is alleen bij tijdelijk haaruitval en vindt plaats zodra uw eigen haren weer gegroeid is en in model geknipt kan worden. Hiermee is mijn zorgverlening, die met u tijdens de intake besproken en vastgelegd is in uw persoonlijk zorgplan, afgerond.

 

 

Neem een kijkje:

voor meer informatie | recensies | verhalen